Bore- og sprengningsoppdrag i Gromstulskogens næringsområder!

Kunde: Hauk Sveinsson
Oppgave: Boring og sprengning

Sammen med Austin Norge AS og vårt erfarne team har vi gjennomført bore- og sprengningsoppdrag i Gromstulskogens næringsområder. Slike sprengningsarbeid starter alltid med nøye forberedelser av slurrysalve. Denne viktige fasen sikrer en høy grad av sikkerhet og effektivitet.

Prosjektets mål var å bore og sprenge næringsområder med et volum på imponerende 90 000 kubikkmeter. Dette omfattende arbeidet krevde både presisjon og erfaring. Våre spesialister jobbet nøye gjennom hver fase av prosjektet, fra planlegging og forberedelse til utførelse og etterarbeid, for å sikre at alle mål ble oppnådd på en sikker og effektiv måte.

Denne typen prosjekter krever et høyt nivå av koordinering og samarbeid, både internt i vårt team og med våre partnere og kunder. Sammen med Austin Norge AS og Hauk Sveinssons dyktige anleggsledere og maskinførere, kunne vi overkomme utfordringer og sikre at arbeidet ble utført til høyeste standard.

Vi takker Hauk Sveinsson for tilliten de har vist oss gjennom hele prosjektet. Samarbeidet med deres anleggsledere og maskinførere har vært svært positivt, og vi er stolte av å ha fullført dette omfattende prosjektet sammen med dem.

Ønsker du et pristilbud på et bore- og sprengningsoppdrag? Vi har kompetansen og utstyret som trengs for å håndtere selv de mest krevende prosjektene. Har du spørsmål rundt jobben du skal ha gjennomført? Les mer om våre tjenester eller ta kontakt, så hjelper vi deg videre i prosessen.