Om oss

1. april 2023 ble Norsk Fjellsprengning og Fjellsprenger fusjonert inn i Vestfold Fjellboring. Samtidig byttet vi navn til Nordisk Fjellsprenging og er nå Norges største spesialister innen boring og sprengning. 1.februar 2024 gjennomførte vi en virksomhetsoverdragelse av de ansatte i sprengningsavdelingen til Songdalen Fjellsprengning. Vi er stolte av å ha 90 flinke medarbeidere som leverer boring og sprengningstjenester over hele landet. Størsteparten av våre oppdrag utføres i hele Norge. Vi har også erfaring med arbeid internasjonalt.

Over 100 års erfaring
Våre dedikerte ansatte har til sammen over 100 års erfaring i faget. Vi er Norges største enkeltstående aktør innen boring og sprengning og kan påta oss både store og små prosjekter over hele landet.

Sikkerhet i høysetet
Vi har stor respekt for farget vårt og tar sikkerhet på største alvor. Grundig forarbeid skaper sikre rammer rundt enhver sprengning – en selvfølge både for oss og kunden.

Vi er ISO-sertifisert innen standardene 9001, 14001 og 45001 og har sentral godkjenning. Vi er medlem av Maskinentreprenørenes Forbund.

Vi OSEr kvalitet
Våre verdier står sentralt i alt vi gjør hver dag på jobben – og i møter med kunder, leverandører og kollegaer. Vi skal OSE kvalitet i alt vi gjør gjennom disse verdiene

  • Offensiv.
  • Stødig.
  • Effektiv.

Vi er en del av Nordisk Bergteknik

Nordisk Fjellsprengning er en del av konsernet Nordisk Bergteknik, Nordens ledende aktør innen fjellsprengning, fjellsikring og fundamentering. I Norge er vi 5 selskaper, som sammen utgjør landets største kompetanse- og fagmiljø innen vårt fag. Vi utfører tjenester innen fjellsprengning og annen type sprengning, fjell- og bergsikring, rassikring og fundamentering. I tillegg utfører vi tjenester innen betong, brønnboring, energiboring og eksempelvis snøskredutløsning og vibrasjonsmåling.

Logo Songdalen Fjellsprenging

Songdalen Fjellsprenging AS har lang erfaring og bred kompetanse innen bergarbeider. Vi er spesialister på boring, sprengning og fjellsikring.

Les mer om Songdalen Fjellsprenging her.

Logo Visinor

Vi er et av landets ledende selskaper inne fjellsikring og betongrehabilitering med mer enn 30 års erfaring.

Les mer om Visinor her.

Logo Gjerden Fjellsikring - en del av Nordisk Bergteknik

Gjerden Fjellsikring er et av landets ledende firmaer innen fjellsikring. Et maskinentreprenørfirma med nesten 40 års erfaring.

Les mer om Gjerden Fjellsikring her.

Snemyr Betongsprøyting har siden 1971 utført betongsprøyting og brannsikring. De ansatte er faglærte med lang erfaring og leverer sine tjenester over hele landet.

Les mer om Snemyr Betongsprøyting her.