Wiresaging på Aker sykehus

Wiresaging for Aker sykehus

Prosjekt: Aker sykehus
Oppdragsgiver: Marthinsen & Duvholt
Oppdrag: Wiresaging av to eldre kummer

Tidligere i år utførte Nordisk Fjellsprengning et spennende prosjekt på Aker sykehus. Prosjektet innebærer wiresaging av to gamle kummer som skal utvides med påstøping. Ved å sage ut de gamle kummene og utvide dem, sørger vi for at infrastrukturen blir mer robust og i stand til å håndtere fremtidige behov.

Hva er wiresaging?

Når man ønsker en fin gjenstående kant etter sprengning, er wiresaging et godt alternativ til sømboring/kontur. Wiresaging vil også skape mindre rystelser ved sprengning. I områder med skjøre konstruksjoner, kan saging utføres skånsomt for å beskytte omgivelsene på best mulig måte.

Resultatet vil gi en jevnt skåret fjellflate som egner seg utmerket til formål som innkjøringer, verandaplater eller lignende. Teamet vårt har lang erfaring med slike oppgaver, og vi er stolte av å kunne levere høy kvalitet i alt vi gjør.

Ønsker du et pristilbud på et wiresagoppdrag? Vi har kompetansen og utstyret som trengs for å håndtere selv de mest krevende prosjektene. Har du spørsmål rundt jobben du skal ha gjennomført? Les mer om våre tjenester eller ta kontakt, så hjelper vi deg videre i prosessen.